Tiny Hand

 

Csak egy Lány

Móninak hívják, 21 éves, édesség és zene imádó, alkotó szellemű, amit akar azt eléri. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt. Anonim hajlamú. Már régóta szárnyait bontogatta a blog, de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni, Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Gondolatmegosztó

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Őket olvasom
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
    
 
Szabadság: 2 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo  , Dienah 

 
Teendőlista

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

Oldal átalakítása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

 
Csatlakozás

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
találj rá!

Ide hamarosan címék kerülnek

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 
Éveim az osztállyal

Bejártuk és kijártuk az iskolákat, gondoltam készítek erről egy emlék féleséget, hogy megmaradjon. Az, hogy voltak rossz napok, nem jelentette azt, hogy nincs esély egy jobb sulira!

,,Some days I'm sure I'll lose to fate Some days I cannot find my faith But I just fight on"
 
Általános
 
5–6: Sosem arról volt híres egyik ember sem akikkel jártam, hogy értelmesek lettek volna – ebből kifolyólag sok probléma adódott a meg nem értéssel. Ekkor kezdődtek a kiközösítések, utálkozások is. Sosem voltunk egy hullámhosszom még a mai napig sem nagyban tér el a gondolkodásmód és minden más is alig lehetett kijönni valakivel. És az értelem hátraszorulása miatt sok bosszúság ért. Valamint volt szerencse táskataposásra is egy elmegyógy gyerek miatt. De mindig van legalább egy olyan aki legalább vicces és az aznapi problémákat kicsit elfeledtette, de mindig jött másnap valami szinte majdnem midennap. 
 
7–8: Na ez volt az, amikor még nem is ismersz valakit, de már az ajtón mikor belépsz megszólal, hogy, "már megint ez?" Jó kérdés, mért megint és mért én? Sosem láttuk egymást már az elejétől nem voltam szimpatikus az illetőnek ki is közösített az osztályból és mindenkit ellenem fordított. Mint a birkacsorda úgy mentek azután a lány után a tanárt nem nagyon zavartatta hiába is próbálkozott tenni érte nem erőltette meg magát és amúgy kiskedvenc volt aki túl sokmindent megengedhetett magának. Túrkálhatott a szekrényében, becézgethette.
 
Egy ideig én is kedveltem, mert o.főm is volt, de aztán feltűnt, hogy mért kedvelnek egy ilyen rosszindulatú kis senkit? - Ebből kifolyólag már nem lesz kedvelés aki egy ilyet szeret. Minden rendezvényt lefoglalt semmin se lehetett részt venni csak azoknak akik mellette álltak, aki meg nem, az ki volt csukva. Olyan volt mint egy pióca le sem lehetett vakarni, csak ő volt az osztálynak meg utána kellett menni. Nemcsak sulira értendő ez az akadály hanem a mostani hobbimra is nem sikerült semmi magyarul...Ezek az időszakok csak abból álltak, hogy nem tudsz mozdulni levagy szövegzve. Se jobbra se balra nem mozdulhatsz az egyetlen választásod van - ha alkalmazkodsz a helyzetekhez. Akár tetszik, akár nem, kimaradsz mindenből.
 
 
Középsuli
 
9–10: Beléptem az ajtón és úgy éreztem megváltozik minden, ahogy az előző évben léptem be, pont az ellentéte fogadott. Kezdett mindenki elfogadni megszűnt a kiközösítés és mintha harmónia jött volna létre az emberek között valakinek valami hibája volt senkit nem piszkáltak, hanem arra ösztökéltek mindenkit, hogy nincs beszológatás. Nyugodtan lehetett dolgozni, mintha egy más helyre jutottam volna olyan volt, mintha levették volna az átkot, kész felszabadítás volt. Nagy szerencse volt bekerülni egy emberhez aki azóta megváltoztatta az életem. Ahogy egy idegen megjelenik, úgy válik ellenségből baráttá, tökéletes ellentéte az előző 7 - 8 - os éveknek, tanulni kellett abból, hogy mért teszik padlóra az embert. Úgy döntöttem megéri egy ilyen emberhez közelebb kerülni. Aztán beütött 2012 na igen, ennek megvan a maga szépsége, itt lehet róla olvasni. Valamennyire ez ehhez a sztorihoz is kapcsolódik.
 
 
Szakmán, és most
 
Kitünő lettem elsőben másodikban szintén belehúztam felemelt az a sok dolog és máig ott tart. Ahogy nő fel az ember úgy fedi fel magát és nagyon sok minden kellett ahhoz, hogy egyáltalán ezt a honlapot létrehozzam szó szerint ki kellett érdemelni ezt. Míg más csak úgy megcsinálja, van akinek keresztül kell mennie dolgokon, és csak azután kapja meg azt amit szeretett volna. Az iskola tesz bölcsebbé tanít meg mindenre amit az élet eléd állít. Már nyugodt szívvel állhatok neki ennek az egésznek azonban ismét máshonnan ugyanis másodikban megelégeltem embereket és úgy döntöttem ismét váltás ezt sem bántam meg. Sok idő jut arra amit szeretek tenni - venni, az időmet betudom osztani és akkor csinálom ezt meg, amikor már megvan minden. Túl sok van a nyolcas számból, mintha ez lenne az ember sorsa, valahogy mindig többet hoz és szerencsét is. Már épp azon voltam, hogy ne ez a cím legyen az oldalnak, hanem más, de ez nem ide fog tartozni. Az oldalnak is van története.
 
Jelenlegi osztálytom 2016-2017-ig
Mint már említettem ''sosem az értelemről voltak híresek''. Amúgy semmi probléma nincs velük, mert nyugisak, mint a szunnyadó vulkán (?) *mini szívinfarktus*  Nem akkor mikor leesik a telefonod, hanem mikor, random csapkodnak, kiabálnak, mint valami retardált. Gondolom most mindenkit elijesztettem ezekkel a sorokkal nem kell tartani a következőktől itt vagyok, van remény! Gondoltam ezt mikor még minden csak a látszat volt már azt hittem megszűnik az idegbetegeskedés. Na tévedtem ilyenkor jobb szimplán csöndben maradni és senkihez sem szólni(?) Valami önvédelmi mehanizmus elindul ilyenkor. Ez olyan rossz simán egyedül maradsz kinek kellenek olyan ismerősök akiknél nem tudni mikor fognak neked menni? Ha nemmel válaszolsz vagy elutasítasz valamit annál nagyobb az erőszakoskodás és az a sok miért...Elmondhatod ötvenszer, egyik fülükön be másikon ki. Ha szép szóval nem megy go a tanárhoz és hátha megvan a megoldás. Avagy másoknál a ’’most jól megverem" és megvan oldva a konfliktus. Alapjáraton a mai világnak ez a mottója, de egy értelmes ember előbb gondolkodik és aztán cselekszik.
 
Mostanság ilyet elvétve találni nem kell azt hinni, hogy a ’’többet erővel, mint ésszel’’ - módszer sikerrel jár. Viszont ha alapból nyugodt vagy, akkor kihívás egyszer hozzanak ki a sodrodból lehet már neked is sok. De azért sem sikerül zöldágra vergődni a többséggel annyira különbözünk, hogy muszáj alkalmazkodni, hiszen közösségben vagyunk. Nem nehéz elfogadni senkit, de tovább nem érdemes menni. Ha kapcsolatot kéne kialakítani szintén ne ilyen társaságba keveredjen senki sem, mert itt egy hétnél nem tart tovább semmi és mindig jön valaki más, szóval kicsit elvan torzúlva a párkapcsolati téma. Most nem akarok belemenni, de ez a része is igen gyenge. Az egyéniség a lényeg az, hogy ennek a közösségnek abszolút de nincs arról nem tehetek és az, hogy másnak nem tetszik az enyém, akkor az ízlésen is van mit csiszolni. De hogy megnyudojon a tudatotok: pár gyöngyszem következik, azaz párbeszéd.
 
 
Persze senkit sem általánosíthat az ember, vannak egész elviselhető személyiségek is, vagy csak szimplán tudni kell velük bánni. De ha nemet mondasz kb. neked rontanak ajtóstul, nem árt ha van nálad elsősegély doboz, veszély eseténJó olyan emberekkel körül véve lenni, akik kizökkentenek ebből a kiszámíthatatlan közegből és rendelkeznek valamennyi humorérzékkel. Sajnos ezek a személyek önszántukból elmentek, úgyhogy a pókerarc ismét felvéve humor nincs, csak elvétve. Nem minden ember rendelkezik azzal a tehetséggel, hogy átlássa a legkuszább vicceket. Max. a favicc azt gondolom mindenki ismeri. 
 
*Szituáció*:  Szóval a lány készített képet magáról a fürdőszobában és nem értette a csaptelep szót, majd továbbra sem.
 
- Én: *Hozzászólás a képhez* : "csaptelep befigyel".
 
- Az egyik lány: Mi?
 
- Én: Hát hozzászóltam. 
 
- Az egyik lány: No komment. 
 
*Másnap a suliban*
 
- Az egyik lány: Mit írtál a képemhez, és mért? 
 
- Én: Azért írtam oda, hogy csaptelep befigyel, mert a fürdőszobában fényképezted magad, érted? És azért írok, mert Facebook - on vagyunk, nem beszélgetésre való? 
 
- Az egyik lány: Mit jelent az, hogy csaptelep? Magyarul beszélj.
 
- Én: ...Jó, mindegy, szia.  Na akkor drágám, íme. Ezután pedig végy egy jó hideg zuhanyt, és hűtsd le magad.
 
*Szituáció*:  Nézzük az aulában a kitett fényképeket úszásról, majd hirtelen fogyatékos lesz a sport.
 
- Én: De jó képek!
 
- Osztálytársam: Az úszás fogyatékos, csak a b*zik úsznak.
 
- Én: Akkor én is az vagyok? Van kezem, lábam. B*zi nem vagyok. 
 
Mostmár világos, hogy milyen jó így bejárkálni? 
 
Ballagási idézetek
 
,,Kövesd a megérzéseidet, ahogy a régi hajósok követték a csillagokat. Az utazás lehet magányos, de a csillagok elvezetnek célodhoz.”
 
David J. Monhaney
 
,,A szárny megnőtt, üresen áll a fészek, Csak álom volt a régi jó világ, És mint a fecske alkonyati szélnek, Ma szárnyat bontott egy sereg diák.”
 
Wass Albert 
 
,,Te vagy az, aki nyitott szemmel és szívvel jársz a világban. Te vagy az, aki észreveszi az élet apró szépségeit, te segítesz jó szívvel, ahol éppen kell, általad lesz ez a világ még szebb és jobb. Mi legfeljebb segítünk neked.

Kálnay Adél

,,Ha elfáradsz és meggyötör az élet, mi szeretettel mindig vissza várunk téged.

„Régi harcok, régi, kopott könyvek Derű, mosoly, néha fájó könnyek múlik minden, rohannak az évek Búcsút mondunk múló diákévek.

Ernest Hemingway

Egyebek
 
,,Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen”
 
Széchenyi István
 
,,Mert mindig is volt, aki szárnyal, mert mindig lesznek anyalok, akik ha törött, sáros szárnnyal, de sohase, sohase gyalog”
 
Zelk Zoltán
 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!