Emlékek
Mindenkinek volt pár emléke ami úgy megmaradt benne, én leginkább az évekről fogok ilyen jellegűekről beszámolni.
 
„Az emberek változnak de az emlékek nem”

2012: A változások éve: Egy elég mozgalmas év volt, minden történt ami egy emberi életben változhat: emberi kapcsolat, és hely. Igaz a világvégét emlegették elég borzasztóan sikerült, mintha csak nekem szánták volna, de túléltük. Leginkább tapasztalai síkon törént változás olyan fordulatok jöttek, hogy egyik percben itt másikban ott, rájöttem mindenki lövéseire amit próbáltak elsütni, de kár volt próbálkozni. Ez ilyen tanulós év volt, minden a gyorsaságon múlott, és hogy hajlandó vagyok-e elhagyni valamit, hogy változzon bármi is. Tudtam, hogy jó irányt választok, szerencsére mutattam hajlandóságot. Van pár ember aki olyan földhözragadt, hogy jó neki a rossz is és azért sem tesz semmiért, aztán utána sajnáltatja magát, hogy nem időben lépett. Ülnek ölbetett kézzel, hogy a sűlt galamb majd a szájukba repül vagy valami ilyesmi.
 
 
2013: Felfedezés éve: Talán a legnagyobb érdem ami viszajött valamiért cserébe. "Annyi a csalódás mért kell elmenni táborba megint?" Mindig dönteni kellett, szerencsére nem bántam meg. Könnyebb volt elkezdeni a tanulmányokat, és nem volt az a hátráltatás érzet  ami két évvel ezelőtt, hogy mindig csak a rossz. Olyan jól sikerült, hogy kitünőre tettem le az első évben a szakmát.
 
2014: Az elhagyás éve: Még úgy ahogy mendegéltek a dolgok, de valami akkor is változóban volt, érződött a levegőben valami, hogy megint valamit tartogat a sors. Megvolt mindennek a menete, ilyenkor kissé, néha betelt a pohár, nagy titkolózások hevében, meg ismeretlenségek közepette, de ha már kiderül, jobb lesz Ilyenkor mutatta meg az élet a rafinált oldalát, hogy milyenek az emberek... Akkor is a döntenni kellett, vagy így marad és tűrjük tovább, vagy megint változtatunk. Minden jött vissza valami után.

2015: Ajándék év:  Nem íródott volna meg ez enélkül a szolgáltató nélkül: (Wix) és lejött a sok teher meg a buta emberek is, jó volt őket elhagyni. Volt egy olyan jelenség ami eléggé így meglepett: Jupiter-Vénusz állás, este az ablakban nézni ezt a ritka állást először.  Biztos még látták egy páran. Ha már a szerencsénél tartunk, akkor ezt mondhatjuk annak.

 
anime, banana, and candy kép2016: Megérett a meggy: Mikor még megvolt a tacskós oldalam, akkor előre lapoztam a gép naptárjában 2016–hoz. Olyan halszagúnak érződött, de rengeteg minden ment végbe hat év alatt. Valamiért rosszra jósoltam meg, aztán kiderült, hogy amiket kitaláltam/elterveztem később meg is valósul. Kemény munka után, ’’egy–két’’ akadály állt az utamba, de nem fogott vissza. Csomó nehéz feladat, mintha vizsga lett volna az egész…Ennek ellenére mondhatni letettük a vizsgát, de bukás sosem jött…Valami nem sikerült, jöttek a lehetőségek, tehát javítani lehetett. Dióhéjban sikeresen zártuk.
 
 2017 Egyensúlyozás: Azt hittem már vége, hogy folytathatom azt amit egyébként is szeretek: főzni. Igen ám, de jött az, aminek már jönnie kellett, tapasztalni, megismerkedni azzal, ahol az embernek döntenie kell. Meg kell találni és fel kell ismerni, hogy mit Akarunk igazából és mit Érzünk. Vagy feladjuk magunkat és ami a legnehezebb: letesszük a lantot az érzéseink felett és tiszta fejjel gondolkozunk, reálisan. Hogy van tovább, de úgy nincs sehova, hogy valaminél leragadnánk, mert nem vezet előre. Itt volt ideje annak, hogy ismét engedjek és várjam, hogy amiért küzdöttem, az ismét beérjen akárcsak 2012-ben.
 
Ha már lépcsőket kell mászni, már majdnem fent vagyok, de még mindig kell menni. Tapasztalni kell és jó élmény is lehet, ez csak tanít, hogy legközelebb ne legyen új a régi. Örülni majd annak, hogy milyen jó volt megtanulni ezt is, ami eddig ködös volt, már tiszta, de még lesz tisztább is. És majd annyira megfogja érni, hogy az csuda lesz. Ahol javítani kell, ott bizony bökdösni fog a bot és ott fog újból ütni, ahol ismét nem kell. A tanítás egy értékes dolog, amin keresztül változhatsz és nekem ezt adja az élet.

2018: HAMAROSAN!

 
Az egyén

Móninak hívják, 22 éves, édesség, müzli, Lindsey Striling és zene imádó, anonim hajlamú, alkotó szellemű, amit akar azt eléri, egyrészt maximalizmusa miatt. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt.  Ami ezt a kis Kalitkát illeti? Már régóta szárnyait bontogatta,de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni a blog alkotójáról, akkor egy kattintást választ el tőle: Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine

 
Üzenj!

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Legjobbak
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
2 szabad hely!
 
 
 Kiemelt hely(ek) 2/2

  

  
    
 
Összesen: 12 hely 

Egyéb honlapok

  KriszaAdrayka ,  Klau&Szissz , Ati&Juci  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , Fron  , Brielle , Layla  , Teo  , Dienah  , Edina, Kitti , Házisáfrány

 
Teendőlista
 
Blog teljes átalakítása (listát írni)
Fehér szemhéjpúder 
Cserét kérni még 2 oldaltól
Farmerkabát 
Új fekete nadrág
Ecsetkészlet 
My Nail 1 szám

 

 
Tartalomtár

friss    személyes     laptop      főzés    

olvasás    díj     problémák   szavazás     

honlap     bakncslista     TAG     köszönet

kirándulás    biciklizés    olvasás    

közlendő     iskola     szülinap    

photoshop    kritika     nyár    

közösségi     divat     

 
Csatlakoztam

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl.: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 

~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~    *****    Rendelj részletes születési horoszkópot,3 éves ajándék elõrejelzéssel. Várlak szeretettel az oldalamon, kattints ide!!!!    *****    3D VIRTUÁLIS VILÁG!REGISZTRÁLJ TÖLSD LE A JÁTÉKOT ÉS ISMERKEDJ VILÁG SZERTE ÚJ EMBEREKKE!CLICKELJ A REGISZTÁLÁSHOZ!!!    *****    Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!