Tiny Hand

 

 

Kismadár

Ki is ez a Kismadár? Móninak hívják ☿ egy olyan lány, sokáig bezárt madárként érzete magát – Nem tudta ki is valójában. Ezért mindenfelé vitte az élet, de most már tudja, hogy megérte ez a sok fáradozás és, hogy kifejezze eme történetet, létrehozta ezt kalitka féleséget, ahonnan kiszabadulnak régóta tervezett gondolatai. Most egy olyan helyre érkeztél, ami régóta bontogatta szárnyait, de most megérkezett! Ismerd meg a Vándor Történetét! 

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Csiripelő

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Ez...

Children of Distance-Idegen

Régen fontos volt, ma egy idegen néz csak rám
Amiért ragaszkodtam ma lehet, hogy eldobnám
Hiszen csak gyerek voltam még, már csak a választ szeretném
Azt tudom, Te ki vagy, de ki vagyok én

 
Hírhozóim
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
   
 
Szabadság: 3 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo 

 
Kitűzött célok

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

Bejegyzések

DAB

Zenelejátszó

Lábléce készítése táblázattal

Egyedi egérkövető

 
Csapatok

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
Madaraim
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

„Közösségi” oldalak

2016.08.13. 08:36, ~ Író: Mónika

Egyre jobban látom, hogy hitelét veszti a közösség(i) szó, és annak jelentése. Abszolút de nem lehet arról beszélni, hogy az emberek keresnék egymást társaságát, inkább azt látom, hogy van kb. kétszáz ismerősöd, abból fent van tíz. De ebből a tízből ha beszélsz kettővel, akkor rendben. Ez a pár darab a maga nemében, egy szerencsétlen, kissé butácska. Különösen az én közegemből, *korán reggel  leülsz a gép elé*. Jött egy üzeneted, aztán a tegnapi beszélgetést folytatni szeretné az illető, de ő sem tudja mit írt, ide jutunk. Az ilyenek kíméljenek, nem szeretem a buta embereket, mert fárasztó. Már elkapott párszor a hév, hogy „úgy letörölném magam” Nem sok értelme van annak, hogy fent állsz, felnézel egész nap tulajdonképpen nem történik semmi…Ha hírekért kutatnék, akkor ott vannak a hírportálok, itt meg mindenféle kamu hír terjeng. Aztán eszembe jut, hogy mégsem vonhatom ki magam a közösségből, mert valami csoportba tartozok. Inkább leszek ott, ahol rendesen megbeszélünk valamit, mint olyan szituban lenni, amikor azt se tudod ki vagy, mi vagy. Alig mondhatom, hogy vannak agysejtjeim erre, minden másodpercben elhal egy. És ugye az én türelmem sem véges, lassacskán ráunok erre az egész Fészbúkra, már hat év után, és sokkal inkább itt G-portálon tartanám a kapcsolatot. 

Végig rejtve lenni, és letojni az egészet magasról, azért, hogy mindig villogjon zölden a lámpám, hogy „szabad vagyok, lehet rám írni” – jelentéssel már nem lesz. Panaszkodásokat végképp unom, gondolom mindenhol vannak ilyen szerencsétlenkedő emberek, akik nem tudnak mit kezdeni az életükkel, eret vágnak stb. Nem is ez az egyik ok, hanem az emberei hülyeség, az határtalan…Lehet látni, hogy nem működnek úgy  a kapcsolatok, ahogy kéne, tartozni akarnak valahova, egy csoportba, ahol majd ismerkedhetnek blab – blab –blaa. Többször átgondolom kit jelölök be, mert rájöttem, hogy akiknek a felfogója nem üti meg legalább a 60% - ot, (annyit se), azt nem jelölöm majd be, és innentől életbe lép a szelektálás. Lesz egy saját köröm, ahol nincs értetlenkedés, se kavarodás. Még mindig Ti vagyok itt a reménysugár, a fény az éjszakában.  Bármit szeretnék megtudni, amire tudtok válaszoltok, és ennek annyira lehet örülni, amikor idegen emberek egy portálon böngészgetve igyekeznek portált építeni, lassan szakember sem kell. Ha nem lennének ilyen „építős” oldalak, sosem tudnánk ilyen szép stílusokat összeállítani. Úgyhogy a voksom emellett a közösség mellett van, legyen a Facebook a múlté. Lehetek kommunikációból full ötös, ha egyszer mások már bukásra állnak. Amúgy a Google mindent megelőz, ami közösségi hálózat, és ezt ezzel a rajzzal is tök jól illusztrálták. És ahogy a mondás tartja:

Jupiter adjon Merkúrodnak jó értelmet

tumblr, facebook, and twitter kép

Láwcsi, szercsi, puszcsi! <33 & Google+

 

Rocktábor képmás

2016.08.11. 20:36, ~ Író: Mónika
 
Épp azon gondolkoztam, hogy mennyire tükröződik vissza a mostani énem az egykori sorozat(ok) által, amiket még évekkel ezelőtt néztem. Némelyik kísértetiesen hasonlít az élményeimhez. Ebből kiválasztottam egyet, a Rocktáborra esett a választásom, köröbelül nyolc éve néztem, ezzel a számmal ismét nem mondtam újat, szóval nyolc évvel ezelőtt ezt bújtam, mint egy kedvenc zenét, amit nem tudok letenni, a fülembe mászott a története.
 
Camp Rock – azaz a táboros időszak
 
Ezen lepődtem meg a legjobban a bezárkózottság, és a kinyílás időszakát éli meg a fiatal lány, Mitchie Torres. De ebben megakadályozzák, és kinézik a bandából, szerepelni szeretne, de túl félénk ahhoz, hogy énekhangjának hangot adjon. Sikerült a lány álmát valóra váltani, ezért a szüleik indítanak egy tábort, ahova a lány is elmehet. Miután bekerül, találkozik két csajszival, akik eleinte ferdén néznek rá, mert félénk, és úgy gondolják, ilyen is. Megtalálják a különc lány naplóját, ahova a saját zeneszámait írja le, megkérik, hogy olvassa fel, de ő nem meri, és inkább helyette teszik mindezt. Aztán később próbálják őt bevenni a csapatba, hogy hátha elérnek nála valamit, de ő inkább háttérénekes marad.
 
awesome, childhood, and singer kép
 

„Én sokkal jobb ember vagyok, mint egy bizonyos öntelt személy, akinek mindenkinek megkeseríti az életét”

 
Mitchie azzal rontja el magát mindenki előtt, hogy  hazudozni kezd, talán így elfogadják, de ennek később következményei lesznek. Szembesítik vele, hogy a hazugságok nem vezetnek sehova, ezért rá kell jönnie, hogy csak akkor tud helyet állni a zenekarban, ha önmagát adja. Erre Snanet is ráébreszti, mikor épp egy táncos csapattal dolgoznak együtt, később próbálja jobban megismerni a lányt, arról beszélget vele, hogy mennyivel jobb lenne, ha tudná ki is ő. Ezt végül sikerül nála elérni, és kialakítanak egy bandát, ahol a lány már bátran énekel a tömeg előtt, az utálói pedig kellemesen csalódnak benne. 
 
Nagy dobbantóval ér véget a történet, ebből annyi a tanulság, hogy próbáljuk megismerni a másikat, ahelyett, hogy a pillanat hevében elítélnénk. Na akkor, popcornt elő, és kezdődhet a nosztalgiázás.  Ha nem indul el a videó, akkor kattints a jobb felső sarokban lévő x - re.
 

Tanévkezdési fáradalmak

2016.08.08. 18:07, ~ Író: Mónika

*Közel sem jönnék zavarba* Még mielőtt elhangzana, hogy ezennel a 2016 – 17 – es tanévet megnyitom én már vészmadaraskodom. Mivel jár az iskolakezdés? Mint minden évben ahogy szokott…Az érzés, hogy már nincs sok hátra félelemérzettel tölt el, hogy ismét kezdődik minden elölről, vagy, hogy újból lehet fogni a fejed a hülyeségek miatt, no haverok, no fanta. Örül a hóhér, hogy elkezdődik, örülök, hogy egy napra utána már hétvége. Előjön az ősz, lehet bebugyolálva öltözni, aztán beüt a tél. Az egyetlen ami feldob, azok a tanszerek, amik még megvannak, és amiket nyáron vettem, és, hogy nincs házi, tán a legjobb az egészben. Biztos sokan lennének ilyen kiváltságos helyzetben. Van még egy olyan helyzet aminek örülök, vagy inkább megkönnyebbüléssel tőlt el. Nem hiszem, hogy olyan kevés időm lenne, (eddig sem volt), ezért lesz mit kiönteni. Mellesleg suli előtt még egy gyors kiruccanás, mert ennyi jár. 

Hogyha nem is hónapokról, vagy hetekről van szó, csak egy napra, hogy ne mindig csak itthon. Könnyebb lesz valamennyire az egész, várom, de tényleg. Összegszésnek a szokásos unalmas hétköznapi dolgok, igyekszek pozitívan gondolkozni idén is, megakadályozni, hogy ne fárasszanak.  Amilyen napos az idő most, olyan borús az első nap a kapuk között…Amúgy a külön jó dolog, hogy sikerült megalkotni az oldalt, nem tolódik ki a tanévre, minden kész állapotban van, igaz, hogy rászántam majdnem az egész nyaram, de legalább nem kell suliidőben bajlódni vele. Itt van egy inspiráló idézet, ahogy kiveszem a szavakat, az én számból vették ki. 

„Egy bölcs mondás szerint nem az iskolának, hanem az életnek tanulunk. Hasonlóképpen egy gentleman nem a társaságnak, hanem önmagának borotválkozik” 

(Rejtő Jenő)

Újra veletek!

2016.08.06. 12:53, ~ Író: Mónika

Nos igen, nagy nehezen összehoztam a második „felvonást” is. Voltak kisebb – nagyobb csúszások, mivel nem mindent tudtam időre összeírni, mert közben kutatgattam, hogy mivel lehetne egyszerűbben megírni a kódot. Szántam erre az egészre elég időt, hogy megtudjam valahonnan, és kaptam is rá választ. Kiegészítettem pár kihagyott részt, amit eddig nem említettem. Pl. hogyan akadályozott a blog elkészítése, erről itt tudtok olvasni, lent, vagy erről a kecsegtető szoftverről is van említés, ide kattintva megláthatjátok a nevét, rögtön fent. Perpillanat nem ebben a programban írtam össze, de idővel rátérek, ugyanis sokkal praktikusabb és átláthatóbb, ha ezzel kapcsolatban van valami tapasztalatotok, akkor várom őket alulra.  Ami a külsőt illeti, megvagyok elégedve vele, és azt hiszem, ez sokáig fog maradni, már csak a lila szín miatt is. Sokat gondolkoztam, hogy mi mint, és hogy nézzen ki, de megérte a küszködés, remélem nektek is tetszik majd. És a fejléc…Külön kategória, életem első megcsinált munkája, igyekeztem olyat készíteni, ami lehetőleg nézhető, a színekkel is csínján bántam, úgyhogy egy letisztult kinézetet próbáltam most megalkotni. Alul változott a zene is, illetve kicseréltem a lejátszót is, (mivel nem találtam a régit), mostantól mindent belinkelek, és elraktározom, mert könnyen elveszhetnek az elemek.

Lemaradás 15:04: Mostanság hajlamos vagyok mindennel végezni azonnal, és nem gondolok át semmit, így van ez az oldalnál is. Mai közlendőm mára, és az utolsó, remélhetőleg. Ideje bevezetni a jegyzetelést, ami teendőkre vonatkozik, mint pl. ,,ne felejtsd el, az átírt tartalmat, és vond be, ha muszáj".  Bővült egy újabb kedvenccel a listám, ami az Oreo lenne, katt a képre! 

769316_1470389093_07808.png (100×97)

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

 


The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER