Tiny Hand

 

Csak egy Lány

Móninak hívják, 21 éves, édesség és zene imádó, alkotó szellemű, amit akar azt eléri. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt. Anonim hajlamú. Már régóta szárnyait bontogatta a blog, de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni, Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Gondolatmegosztó

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Őket olvasom
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
    
 
Szabadság: 2 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo  , Dienah 

 
Teendőlista

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

Oldal átalakítása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

 
Csatlakozás

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
találj rá!

Ide hamarosan címék kerülnek

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Sz*rt keverő emberek

2016.09.02. 09:55, ~ Író: Mónika

gif and stupid bitch kép

Ebben az egészben nem lehet megbízni, senkiben. Megy a sz*r kavarás, ma eljutott egy olyan üzeneta a fülemhez, amit aligha tudok elhinni. Mostmár értem, mért vannak jó véleménnyel az illetőről, le is töröltem, azért ilyen jó indulattal ne legyünk más iránt. Jópofiznak az arcomba, aztán ki tudja mit találnak ki, az a baj, hogy csak rafináltságra van ész, másra nem igazán. És akkor barátkozzál, hát nem kösz, egy csomó mindenki lebukott már. Van az a jó belső csenjőge az embernek, hogy nem feltétlen igazak dolgok. Többször átgondoltam ezt az egészet, és arra jutottam, hogy nem fogok ezért kutakodni, hogy ez megrötént? Stb. mert ha nem is, akkor én leszek a végén az, aki kever. Szóval inkább megbeszélem azokkal akik normálisak, de magamban nem hagyok ilyeneket, szerintem a válasz nem lesz más, mint "ugyan már, már megint csak hazudnak".

Nem értem, valami nagy diszharmónia van itt, agy csak arra van, hogy mindig gondolkozzunk nem létzető dolgokon, mint valami mesében, kitalált történet az egész. Ha szava hihető, megbízható lenne az illető oké, de így. Mindenki csak rafinált, nem okos, különbség az a szomszédban. Nem véletlen, hogy az ember már kételkedik, mert nem tud semmit elhinni. Egy egyenes igazmondó nincs, csak mindenhájjal megkent? Ez a mai világ, vagy én vagyok ilyen szerencsés? Legjobb barátnők? Gondoltam, te hol élsz? A Marson? Épp suliban kapom ezt az egészet, mert csak érdeklődtem, aztán egy ilyet kapok válaszul. Szóval ugyan már, annyira szeretitek egymást, hogy inkább kevertek, hogy aztán mindenki elmondhassa, milyen szemetek is vagytok. Erre még duplán pipa lettem, mert akiről ilyet terjesztenek, aki jó ember, annak a kezét - lábát eltöröm... Mit ártottak, hogy ilyen badarság hozzám eljusson? Ami a lányokat illeti, pletyka hegyén - hátán, nyávogás, ajj, menjetek már.

„Inkább egy fiú barát, mint száz kétszínű barátnő"

Most, hogy túltettem magam ezen az egészen, ideje valamivel jönnöm, tegnap összeírtam, egy tanulási módszert, azoknak akiknek nem megy. Katt ide érte! 

 

Nyári összegzés

2016.08.31. 11:04, ~ Író: Mónika

Hát ez elég eseménydús, és izgalmas lesz. Úgy döntöttem, hogy ebben a két hónapban áldozom az időmet arra, hogy valami hasznosat csinálhassak, elkezdtem ugye beszerezni mindent amiből tanulni fogok, ilyen a képszerkesztés, css írás. Most ennyi év után rávettem magam, és elkezdtem komolyabban foglalkozni ezzel. Ezenkívül mást nem is csináltam nagyon, azért főzögettem meg amit tudok. Sokkal gyorsabban eltelt így az idő, hogy átvettem a leckéket Ps – ből és írogattam, szünetben nem az lenne a cél, hogy minél hamarabb legyünk túl rajta, hanem, hogy kilehessen élvezni. Nekem ez elveszett, és az idő is úgy ment, mintha csak tegnapok lettek volna. Mivel elég jól haladok a könyvvel, ezért kipróbáltam pár dolgot, amit elfogadható munkának tartok,
megmutatok egy átszínezést:

 Szerintem, hogy változatosak a színek, sokkal jobban feldobja az egész dekorációt, és a benne lévő „arany” köveket. Nem tudok grafikázni, foglalkozni nem fogok vele annyira, hanem maradok blogger, de kezdem már megszeretni. Most 23 – a van, és így  alapjáraton ilyenek a szünidőim feltalálom magam, és azzal jobban telik tölteni amiben szereted, de ha sehogy, akkor megöl az unalom. Mivel annyira belejöttem ebbe az egész Ps – es cuccba,
egy apró vizsgát csináltattam magammal:  

 Nem azért készítettem ilyet, mert hiányzik az iskola, hanem, mert kipróbáltam magam, hogy mit tudok kivenni rövidítésekből. Meg úgy hirtelen nagyon elkezdtem unatkozni. Gondoskodtam előre megírt bejegyzésekről, hogy minél több legyen, valamint a tanulás alatt ne keljen annyit gép mellett lenni. Ez is jó elfoglaltság, hogy megfogalmazhatok valamit, és ez ilyen esetben mentőöv. Aztán még becsúsztak fail – ok is, amik feldobták az életem, és elcsodálkoztattak, hogy milyen  értelmes emberek vannak így láthatatlanba is. Már a temetésem fontolgattam aznap…Olyan szintű ez az észbeli dolog, hogy az már fej vagyis fáj! Az ember feje bele fájdul…No mindegy, nem lett terjedelmes ez az egész, de nem is tudna az lenni, saccperkábé ennyi.

 

„Összedőlt a világ”

2016.08.30. 07:37, ~ Író: Mónika

Kereken tíz napja, hogy eltűntem, mint a kámfor, elég váratlanul érintett, hogy egyszer csak nem lett netem, és akkor „vége a világnak”. Na jó, azért nem vagyok hozzánőve, de kb. úgy érzem, mivel suliban is megy napi 7 – 8 órában, most már kissé elég. Egy hétig simán ellenék nélküle. De ami még jöhet ráadásként, az az, hogy két konnektor is felmondta a szolgálatot, ezért tv sem üzemelt, de mivel nem lehet így az ember, ezért pakolás egyik szobából, a másikba. Szóval úgy beütött minden egyszerre, ilyen mi jöhet még alapon gondolkoztam. Ha az utóbbiakban jönnék posztokkal, akkor a dátumozás nem fog megjegyezni az épp aktuálissal. Mivel a gondolataimmal voltam elfoglalva ezért jöttek az ötletek is, de erről később. Akkor államalapítás. Már rég elmúlt, de net hiánya miatt nem tudtam jönni, mint már említettem, ami 20 – át illeti, ugyan olyan hangulatban telt, mint eddig. Felesleges lett volna elmenni megnézni, mivel már annyira nem keltette fel az érdeklődésem, mint régen. Gondoltam, hogy most is ugyanazt a formát fogják hozni. Akik messzebb laknak, és szeretnék szemtől szembe is látni, azoknak érdekesebb lehet, mivel épp nem laknak olyan közelben, ahol megfigyelhető. Hát én most kellemesen csalódtam, tv – ből követtem, és most sokkal változatosabb volt, szép színe volt.

Az időjárás is szerencsére jóságos volt, és semmi eső nem esett az nap esete. Ne is legyen olyan tragédia mint ami tíz évvel ezelőtt, arra még magam is emlékszem, szerencsére nem voltam ott. Épp erről az egész tűzijátékos témáról jutott eszembe Katy Perry Firework című dala, ez az a száma, amit ha meghallok, hogy elkezd kiabálni, én sikítok, nem ő. Épp Budapesten forgatták, milyen szerencsés helyszínt választott, az ott lakókat biztos kikergethette a világból. Nem vagyok nagy rajongója, de ha valami jóval előáll, akkor függetlenül tőle, meghallgatom. Össz vissz ennyi lenne a közlendő, hamarosan suli van, pár nap, úgyhogy lehet örülni, mit ne mondjak, pénteken! órarend szerinti tanítás? Ugyan. Nektek is így lesz? Kíváncsi vagyok! Rendbe szedem magam 1 – je előtt minden ami kell azt megcsinálom, összeszedem és ilyenek, azután pedig ready, set, go! Big sh*t. Olyan szinten elfelejtettem angolul, na jó, azért ne égessük magunkat...Megvolt a back to school feeling is, ami íróeszközök vásárlásában fejeződött ki. Füzetek nem is kellettek volna, de már késő. Annyi van már mint a nyüh, és csak halmozódnak fel, nem is használom, de minden évben kell, hogy „legyen tartaléknak”.  Igen ez mindig elhangzik...Ahogy elnéztem az előző tanévet, egy füzet sem telt be, ami elég cink, ugyanis volt mikor matekból két füzet is kellett.

Ez a paródia feldobta hangulatom:

Termékek, amikkel vitatkoznék

2016.08.20. 18:41, ~ Író: Mónika

Mint legtöbben én is nézek különböző videósokat, most beauty kategóriából, azon belül is termékekről fogok írni. Pár olyan videót kerestem, amiben letesztelnek egy terméket, kipróbálásra. Ám, vannak olyanok, amikkel nem feltétlen értek egyet, hogy hasznos lenne, vagy szükség lenne rájuk. Először is leszögezném, hogy nem magára a személyre, és csatornájára próbálok rávilágítani, hogy „ez most rossz”, akkor ne is iratkozz fel rá stb. nem erről van szó, csupán arról amit bemutat. Rengeteg ilyen bemutatós vidi terjeng Youtube – on, úgyhogy nekiálltam párat keresni. Minden ehhez tartozó termékhez kapcsolódó vélemény mellé, még illesztek olyan képet, ami épp mutatja az előnytelenséget. 

Hajvasaló kefe

Igen, őrült nagy divat lett a vasalt haj, olyan like a waterfall…De minek rajta még jobban egyenesíteni, amikor amúgy is olyan a szerkezete, hogy vékony szálú? Úgy látom, hogy a végeredmény még rosszabbul néz ki, mint előtte. (Mármint a videóban) Még egyszer kifésüljük utána még átmegyünk vele a forró eszközzel? Nem tesz jót a hajnak, ha állandóan egyénesítgetjük, nem is arról van szó, (de amúgy sem szép), hanem a meleg hőről, amit használunk. Jelen esetben ez a frizura még laposabb lett, és szó szerint rá van a fejre az egész csinálva. Még jobb eredményt kapunk, ha elkezd zsírosodni. Semmi formát nem kapunk, csak egy olyan stílust ami már nagyon közhely. 

 

Ebay rendelés

Az online vásárlás még rosszabb, mintha mi magunk választanánk ki a nekünk tetsző dolgot. Mivel nem tudjuk megítélni, hiszen nem tartjuk a kezünkben, nem próbáljuk ki, ami a kitapasztalásra lenne jó. Első hátránya, hogy nem tudjuk felpróbálni, ha pl. ruhadarabot veszünk, lehet elméretezték, vagy nem olyan színben kapjuk meg, ahogy kértük. Szerencsétlenebb esetben meg sem érkezik, ennek van egy hátulütője, hogy bárki a kártyánkról az összeget levonhatja, és sosem tudjuk meg, hogy ki volt. Mivel minden személyes adatot megadsz, ezért visszaélhetnek vele. Ami a mindennapi eszközöket illeti, pl. egy óra, az lehet, hogy hibásan érkezik meg. Minőségileg nem biztos, hogy megfelelő lesz, nem lehet kiszámítani, hogy épp milyen állapotban kapjuk kézhez, vagy hogy, biztos az amit mi választottunk.

Kontaktlencse

Kinek ez, kinek az, inkább a szemüveg mint az ilyen ki meg betevős macerás kütyük. Külön folyadék megvétel, aztán nem mindegy, hogy rakod be, és az állandó tisztogatás…Nem elég a szemüveget sikálni, ha nem látsz rajta rendesen? Az is néha fárasztó, hogy állandóan rá megy valami. Fenntartani, hogy minden meglegyen hozzá, elég sokba kerül, különösen a hozzátartozó folyékony lötty. Ez is, mint minden más ilyen szépséges téma, itt is az esztétikum a lényeg, lehet egy szemüveg is esztétikus, nem?

Elvileg ezt a posztot jövő hétre tartogattam vol(na), de hát valahogy mindig előbb kerül ki. 

Tudás megalapozva

2016.08.17. 14:17, ~ Író: Mónika

Volt szerencsém évvégén kapni könyvutalványokat, és mért ne vásárolhatnám le? Nem is kellett tovább gondolkodnom, hogy mire használjam, amivel jelengleg foglalkozom, arra fogom használni az egyik részét, és a maradékot szintén arra olyanra ami foglalkoztat majd. Miután megtaláltam mi az amire jelenleg szükségem van, az Eric A. Mayer CSS zsebkönyv - Webtartalmak formázása stíluslapokkal c. zsebkönyve. Ez is része lesz majd a „felszerelésemnek” a fejlődésben. Egyébként is ajánlottba tette a G-portál szerkesztősége, pedig még előtte meg sem néztem, hogy benne van a felsoroltak között, nekem is erre esett a választásom. Remélem ez majd megalapozza a dolgaim – ezáltal nem kell mindig a neten sóvárognom, hogy épp milyen elemre van szükségem.  Még más könyv is érdekelne, nem szeretnék egy adott témában leragadni, mert nem ennyi a világ. Igen, mihelyst belejöttem, és csöppentem a szerkesztői világba el is kezdett foglalkoztatni, mivel évekig nem tudtam belejönni. Nem tudom mennyire mondhatnám azt, hogy megtaláltam a hivatásom. (?) Azaz az írás lett ezáltal a szenvedélyem, hogy még meg is kedveltette azzal, hogy külön felület hozhatok létre stb.  Már régen is tudtam, hogy az írással lesz kapcsolatos, amit majd csinálni fogok, de nem tudtam ezt kivirágoztatni. Van egy még egy ennél is nagyobb örömforrás, sikerült beszerezni az Adobe Photoshop CS6 kiadását is, minden megtalálható amire szükségem lehet. Szóval ez egy nagyon nagy lehetőség, hogy megvan. Már mióta vágytam egy ilyen oktató jellegű tankönyvre. Nem tudom, hogyan fogom ezt suli mellett művelni, de igyekszem az időm úgy elosztani, hogy közben a leckékkel is tudjak haladni. Szerintem sokkal egyszerűbb ha van leírás, minthogy évekig szenvedj, mert nem értesz dolgokat. Ez nem volt rajta a beszerzettek listáján, de mivel az előzőt nem találtam, ezért máshol kell utána keresgélni, ezért magasra raktam a lécet, és most emellett döntöttem. Nektek milyen módszeretek van a tanulásra?

 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!