Tiny Hand

 

 

Kismadár

Ki is ez a Kismadár? Móninak hívják ☿ egy olyan lány, sokáig bezárt madárként érzete magát – Nem tudta ki is valójában. Ezért mindenfelé vitte az élet, de most már tudja, hogy megérte ez a sok fáradozás és, hogy kifejezze eme történetet, létrehozta ezt kalitka féleséget, ahonnan kiszabadulnak régóta tervezett gondolatai. Most egy olyan helyre érkeztél, ami régóta bontogatta szárnyait, de most megérkezett! Ismerd meg a Vándor Történetét! 

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Csiripelő

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Ez...

Children of Distance-Idegen

Régen fontos volt, ma egy idegen néz csak rám
Amiért ragaszkodtam ma lehet, hogy eldobnám
Hiszen csak gyerek voltam még, már csak a választ szeretném
Azt tudom, Te ki vagy, de ki vagyok én

 
Hírhozóim
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
   
 
Szabadság: 3 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo 

 
Kitűzött célok

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

Bejegyzések

DAB

Zenelejátszó

Lábléce készítése táblázattal

Egyedi egérkövető

 
Csapatok

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
Madaraim
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Rég látott Állatkert

2017.06.01. 19:47, ~ Író: Mónika

Holnap vége mindennek, mármint ami a sulit illeti, ugyanis már ballagás. Voltunk az Állatkertben, ahol már nagyon rég nem jártam pontosabban 4 éve. Azóta sok minden változott, de erről egy későbbi blogbejegyzésben teszek szót. Reggel nagyon be volt borulva az égbolt már azt hittem vihar lesz, de szerencsére ez alól felmentett a sors, úgyhogy utána már kb. 30 fok következett...Megérkeztünk az osztállyal az Állatkertbe, mindenki kapott ilyen térképet a tájékozódáshoz. Csoportokba vergődtünk és mehetett mindenki szabadon, én az egyik osztálytársammal mentem. Voltunk a pingvineknél és nagy nehezen megtaláltuk a simogatót amit kb. tíz percig kerestünk, mint valami eltévedt ősemberek. 

Az érzékszerveimre hagyatkoztam meghallottam egy kecske mekegézést és oda találtunk. Bementem és kb. minden állaton végigmentem, megsimogattam őket így a kutyám elvesztése után jó volt törődni a kis kecskékkel, olyan aranyosak…Az osztálytársam nem jött be, érdekes módon. Ott lettem volna egész 3 órában, de több minden is volt amit megnézhettünk volna, ezért a majomházhoz mentünk. Alig lehetett egy jó képet csinálni, mert mindig hátat fordítanak az embernek. Ha éppen megfordul, akkor is nagy elánnal jön feléd és a sebesség miatt elmosódik a kép, úgyhogy távolból sikerült csak elkapni.

Volt egy kis orangután aki répát evett, volt olyan amelyik a fejére húzta vödröt és ugrált, poénos volt úgyhogy megkellet örökíteni. Kimentünk a házból, mentünk egy különleges állathoz, ami újnak számít. Ez a manul. Ilyen kis pufóka, mint a tüskehall ők is menekültek a fényképezés elől, úgyhogy a leírást bemutató fotót kaptam le. Volt tigris is ami nem volt barátságos, őrizte a territóriumát, mint ahogy szokták. Megnéztük a Japánkertet amitől természetesen sokat vártam: cseresznyefák legyenek, meg egy szép átjáróhíd, a lámpa megvolt a képzeletbeli kezdőszettemből.  Lementünk az akváriumhoz sok hal volt olyan gyorsan úsztak, hogy nehéz volt azt is jól bemérni, hogy jó kép legyen, de sikerült pár. Jó volt az egész, mint minden ilyesmi, remélem máskor tudunk menni jó emlékek fűzik az embert az ilyen helyekhez.

 

 

 

 No thumbnail found for this image.

bz2c5p4cgbbvegqyh99e.png dzmwuh24vzonqnibue98.png

5 db diy tipp

2017.05.28. 20:31, ~ Író: Mónika

Már nagyon szerettem volna valami köröm csodát kreálni magamnak. Nem volt pöttyözőm, ezért Pinteresten néztem, hogy hogyan lehet szabadkézből csinálni. És, sikerült! Volt gombostűm és egy rég használt íróeszközöm is. Amihez járt radír abba szúrtam bele a tűt. El is készítettem, ez alkalomból hoztam 6 db Diy-t amik rendkívül ötletesek megér annyit, hogy megosztásra kerüljenek. Aki szeret kicsit kreatívkodni, akkor ezek a videók remek inspirációt adhatnak. Nekem nagyon feltudja dobni az unalmas hétvégéket egy-két jó ötlet. Ezért ez a mai vasárnapi napra Do it yourself-es poszt következik:

Leopárd mintás kenyér

 Extrémen hangzik, de nagyon jól néz ki. Mostanság amúgy is divatba jöttek különféle állatmintás cipők, kabátok, körmök. Ne felétkezzünk meg a sütésről sem!

Hozzávalók:

Recept

  375 g lisztre

  35 g cukorra

 1 kiskanál szárított élesztőre

csipet sóra

 250 ml tejre

 20 g vajra

 kakaóporra

 fekete élelmiszer-színezőre

Fekete francia manikűr strasszkövekkel:

Ez egy különleges és egyedi manikűr, ami pasztellrózsaszín és fekete színből áll. Ám a körömvéget feketére kell festeni, hogy így érjük el az érdekes hatást. És a gyűrűsujjunkon elhelyezhetünk ezüstös díszítőköveket is. Ezt egy ballagásra vagy bármilyen alkalomra elkészíthető, de hétköznapra is megfelel, ilyenkor nem muszáj a köves megoldást alkalmazni, ha nem szeretnénk extrázni.

Ami kelleni fog:

 Eccence körömlakk a 104-es ”Sweet as candy” árnyalatban

 Egy fekete körömlakk (lehetőleg vékony ecsetvéggel)

 Francia manikűrhöz szánt sablon

 Díszítőkőszett (ezüst színben)

Kandis cukros muffinok

 Igazából kandiscukorból van készítve, viszont a dekoráció megfelel egy kristálykőnek. Ez teszi egyedi vé az egész cupcake-t. Magyarországon nem lehet ilyen hozzávalókhoz hozzáférni, de lehet rendelni is. Rosanna Pansino készített egy leírást, amit meglehet a videó alatt nézni.

Poo emoji sütik

 Mindig is tetszettek ez a kis kaki smiley-k.  Ebben is sokféle dolgok lehet megtalálni van párna is belőle, de magát a hangulatjelet is sokszor használjuk.

Rózsa almák

 Az almát is lehet sok mindenre használni, pl. díszítésre. Ehhez megfelelő ha leveses tésztát veszünk és az almákat úgy helyzzük el benne, ahogyan a videóban mutatják.

Recept

Hozzávalók:

Tésztához:

 2 db leveles tészta (kész, élesztő nélküli)

Töltelékhez:

 4 db alma

 6 evőkanál kristálycukor

 1 db citrom leve

 1 csapott evőkanál fahéj (őrölt)

Első regény?!

2017.05.24. 11:14, ~ Író: Mónika

Végre valahára ihletet kaptam az olvasáshoz! Úgy döntöttem végül elkezdtem az első regényem, már kezdtem könyveket nézegetni és muszáj volt találnom valamit, ami érdekel és leköt egy kicsit. Így hát a Girl Online nevezetű  könyv mellett voksoltam. Amit majd a szülinapomra tervezek megvenni. Közelinek érzem a történetet, hiszen egy lányról szól Zoelláról (valódi neve: Zoe Sugg) aki blogol. Ennek fényében még jobban hangzott a történet, de a lényeg, hogy Youtube csatornát indít. Divat és smink témakörben őt találják az iskola legizgalmasabb barátnőjének. Mivel szívesen beszél a szerelemről, félelmekről ezért ő mindenkivel jól kijön. Így könnyen elejegyed a többiekkel…Él egy fiú: Penny Porter egy brit kis városban. Szorongásos rohamai vannak, ezért blogot indít és idegen emberekkel osztja meg a gondolatait és érzelmeit. Álnéven elkezdi a blogolást GirlOnline néven, épp elkezdné, de a sors megakadályozza ebben: baleset történik vele.

Penny és a családra New York-ban töltik a karácsonyt, itt kezdődik a történet: a lány beleszeret ahogy megismerkedik vele aki helyes és sármos. Alig telik el pár nap, a világ megváltozik körülöttük. Noah az, aki a legjobb ami eddig történt vele. Ám a lány elmondja ország-világ előtt, hogy mennyire boldog. Csak nem tudja, hogy ő ezzel nagy hibát követ el, mert így nem barátokat, hanem ellenségeket szerez magának. Az a legfőbb kérdés, hogy megbízhatsz-e a legjobb barátodban, ha a szerelemről van szó. És ha a szerelmedben, ha boldog akarsz lenni? Jó kis regény, mert fiataloknak készült épp ezért esett erre a választásom, meg persze érdekeljen az egész, különben letenném pár nap múlva. Említettem a kérdésben is, hogy milyen könyvek érdekelnek, hát nem minden, téma függő. Már várom, hogy elkezdjek valamit, mert az olvasás jó dolog ideje megbarátkozni vele! 

Nincs több lezárás!

2017.05.20. 08:01, ~ Író: Mónika

Eleinte mindig lezártam a blogot azért, hogy ki tudjam dolgozni a következő elrendezést. Ezért hosszabb időre mindig jelszóval és felhasználónévvel védetettem a lapot. És így láthatatlanná válik csak a tulajdonos léphet be. Ezt megszüntetem…Nem lehet így vezetni valamit, hogy szakaszosan eltűnök rájöttem, hogyha van ez, akkor úgy szerkezesszem, hogy valamit megcsinálok előre. Mindig kerestem olyan kódokat amik segítik az előnézetet, ha kész van a kódolás. Ám ezt a fajtát nem tudtam kezelni, ezért Teo-nál olvastam, hogy lehet pótoldalt is létrehozni ahol közben kigondolhatod, hogy mit fogsz alkotni és még gyakorlásra is befoghatod. Fogalmam sincs, eddig mért nem tettem ezt meg na mindegy…Már létre is hoztam ezt.

Ahogy látszik a /-jel után a belépés van beírva, hogy azonnal tudjak bent tudjak lenni a kezelőfelületben. De valamiért eltűnt ez a modul amitől enyhe agyvérzést kaptam közben, mikor megláttam, hogy ez a pusztaság tárul elém…Már éppen kipróbáltam, hogy minden működik-e stb. Közben készítettem egy másikat, aminél remélhetőleg megmarad a bejelentkezés. Nem tudok rájönni mi varázsolhatta el, érdekes. Igyekszem kikerülni ezt a folytonos félbeszakítást, mert így nem lehet lenni, hogy akár több hétre nem vagyok üzemképes. Teo-nak pedig köszönöm ezt a remek ötletét, hogy az eszembe juttatta!  

2017. 05. 22. 10:13 Időközben helyreállították az oldalt, írtam a webmesternek. Úgyhogy mostmár teljesen üzemképes. 

Vogue73 Q&A kérdések

2017.05.16. 18:19, ~ Író: Mónika

Úgy gondoltam most hozok egy gyors kérdéssort. Ez a kérdőív Ninaa-tól  származik és most én is megosztom. Ennek a neve pedig a Vouge73 Q&A összesen 73 kérdést foglal magában. Gyorsan meg is válaszoltam őket:

1. Mi a kedvenc filmed?

Pf, hát…Filmek terén annyira vagyok otthon, mikor elmegyek itthonról…Na, mondok párat nyögvenyelősen:  Titanic, Twilight

2. Kedvenc filmed az elmúlt öt évről?

Már megint ugyanez a kérdés...5 évből? Lopott idő, 10 dolog amit utálok benned, Titanic, Twilight, A karate kölyök

3. Legkevésbé kedvelt film?

Hm, ha azt jelenti nem szeretek filmezni, akkor Majdnem pipa, de ha azt nézzük mi az ami érdekel akkor megnézem. Amúgy a horror filmeket nem preferálom.

4. Pilates vagy jóga?

Nem űztem se egyiket, sem másikat eddig.

5. Futás vagy úszás?

Hú, jó kérdés! Már mindegyiket kipróbáltam a futás megterhelő a térdnek és nem is egészséges…Tehát úszás.

 

 


The Vampire Diaries & The Originals szerepjáték - ha kedveled a sorozatokat és írni is szeretsz, ne habozz!    *****    Rendhagyó kedvezményt ajánlok Nektek, Te monhatod meg, hogy mi legyen az ára. Pl.: Születési, párkapcsoklati, horoszkóp.    *****    KÖNYVismertetõk, kötelezõ olvasmányok    *****    BOOKFANCLUB -> A könyvek birodalma elvezet a képzelet csendes világába!<<-BOOKFANCLUB    *****    Ingyenes, korlátlan képfeltöltés!!! www.kepfeltolto.eu    *****    Autista - Állatbarát - Homoszexuális - Intelligens - Kívülálló - Mûvészlélek - Segítõkész - Toleráns    *****    Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!    *****    HAT ÉVE ONLINE! - LÁTOGASS EL MAGYARORSZÁG EGYETLEN MÛKÖDÕ SELENA GOMEZZEL FOGLALKOZÓ OLDALÁRA! - HAT ÉVE ONLINE!    *****    A SZULTÁNA: HÍREK - KÉPEK - SOROZATISMERTETÕK - TÖRTÉNELMI INFÓK - ÉRDEKESSÉGEK MINDEN MENNYISÉGBEN A SOROZATRÓL    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Itt a nyár! Kivirágzott a mályva és a pipitér! Hogy mit szólt ehhez a két virágmanó? Gyere, és olvasd el a Mesetárban!    *****    STITCHERS - Magyarország egyetlen oldala a természetfeletti krimi-drámasorozatról! A Stitchers sorozatot megéri nézni!    *****    Nézz Élõ live filmet gportalon. Klikk klikk klikk.    *****    Gréti. 23. Egyetemista. Chevelle. Rap. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Élõ live mozifilmek. Ha szereted a filmeket, sorozatokat, meséket akkor itt a helyed!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    ARIANA GRANDE TODAY - MAGYARORSZÁG EGYETLEN ARIANA GRANDÉVAL FOGLALKOZÓ HONLAPJA - TUDJ MEG RÓLA MINDENT    *****    KOSEMBLOG.GP//A MAGYAR "A SZULTÁNA" RAJONGÓI OLDAL//BY: KÖSEM// KOSEMBLOG.GP//MINDEN, AMI KÖSEM...    *****    Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek - Wonderful Stories - Te Vagy A Végzetem - Saját történetek -    *****    JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER LAWRENCE JENNIFER