Tiny Hand

 

Csak egy Lány

Móninak hívják, 21 éves, édesség és zene imádó, alkotó szellemű, amit akar azt eléri. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt. Anonim hajlamú. Már régóta szárnyait bontogatta a blog, de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni, Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Gondolatmegosztó

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Őket olvasom
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
    
 
Szabadság: 2 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo  , Dienah 

 
Teendőlista

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

Oldal átalakítása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

 
Csatlakozás

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
találj rá!

Ide hamarosan címék kerülnek

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Kutyámról és a felelősségről

2017.06.23. 14:38, ~ Író: Mónika

Már egy hónapja, hogy nem él a kutyám.  Hogy is állok ezzel az egy hónappal? Van, amikor be sem jön, máskor pedig hirtelen eszembe jut és elkezdek videókat nézni-mindig ő néz vissza, mert a tacskók annyira hasonlóak. leginkább a nézésük, ami jellegzetes valahol az egész habitusuk olyan sajátos: bohókás.  Épp rátaláltam egy külföldi tacskós youtube csatornára, ahol jelmezekbe öltöztetik őket és így készül egy rövid jelenet. Ahova blogbejegyzéseket írnak a saját kutyájukról, feltöltik az új videóikat és vásárolni is lehet. Crusoe the Celebrity Dachshund ez a csatorna neve és van egy honlapjuk is. Tegnap hirtelen elkapott a rosszkedv, mert ugye már nincs. Az jut eszembe, hogyha mindent megtarthatna az ember, ha lehetne, de ez nem ilyen.

Ha emberből csinálnak bohócot azt megértem, mert némelyik ember megfelel annak, hogy leégesse magát…Itt nem úgy mutatják be a kutyákat, mintha egy bohóc lenne, hanem már önmagukban aranyosak a tömzsi testfelépítésük miatt. Ezt a fajtát hívják virsli, vagy hotdog kutyának, mert hosszúkás. Itt valamilyen olyan jelmezt szabnak rájuk, ami a cukiságfaktorukat emeli, kerestem videókat amik a legaranyosabbak, főleg a nyulas és a teniszes, sajnos a beágyazást legtöbb videónál letiltották, ezért csak linkelni lehet.

 Mickey Mouse 

 Minyonok

 
 
 
 
 
 
Szóval semmilyen cipőben járás nincs, szerintem a legnagyobb hülyeség egy állatra cipőt adni, kedves amerikaiak nagyon unatkoznak. Már a saját állatukon kísérleteznek és kiveszik a hangszálaikat a kutyáinak, mert a szomszédot, vagy a saját gazdáját zavarja a csaholás. Ez esetben nem kell állatot tartani. Ha nincs felelősség érzete az embernek valami iránt, akkor azt ne vállalja el, ha nem tud, vagy inkább nem akar róla gondoskodni vagy valamit elvégezni. Ha pedig korlátok között van az ember, mert nem tudja megadni, akkor inkább ne vállaljon magára többet, mert nem fogja tudni megteremteni a semmiből pedig nem lehet aranyat csinálni. Ez gyerek esetében és is így van megfelelő szociális háttér kell hozzá stb. Tehát ha mindent magára vállal az ember egy idő után teher lesz és nem tud vigyázni, mert nincs meg hozzá ami kell. Tehát biztos háttérrel rendelkezőknek ajánlatos gyerek, vagy háziállat. Kivéve ha hirtelen beüt a probléma: betegség alakul ki. Ha szeretnénk állatot/gyereket ezek után is, akkor csak akkor vegyünk/vállaljunk ha megtudjuk teremteni ami kell.

A búcsú nagyon fontos. Különösen azoknak, akik maradnak.

Jo Nesbo

 

Summertime Tag #2017

2017.06.20. 19:02, ~ Író: Mónika

Hamarosan nyári szünet van és kezdek kifogyni az ötletekből, mivel minden kirándulásnak satöbbinek vége és így valami nyári TAG-et kerestem, ami felfrissíti kicsit az elkopott posztokat.
Ha szeretnétek kitölteni ti is, akkor hajrá! 


Happycsajosklubb

Nyár tag:

1. Nyáron, hajmosás után magától szárad a hajad, vagy megszárítod?

Megszárítom, tény, hogy a napfény jobbat tesz a hajnak talán gyorsabban kész van így.

2. Fagyi vagy jégkrém?

Epic fail. Mindkettő.

3. Szoknya vagy rövidnadrág?

Rövidnadrág terén a lényeg, hogy ne lógjon ki semmi…Akkor hordható. Szeretem a szoknyákat is, de inkább nadrágos vagyok.

4. Tenger vagy tópart?

Tenger.

5. Hányas faktorú naptejet használsz?

Amennyire szoktam napozni…Sajnos a magas UV miatt már egyre kevesebbszer napozok. Így a naptejet sem használom, általában barnítókrémet használok a szoliráumot jól helyettesíti így is.

6.  Kedvenc nyári parfüm?

Legkedvencebb kedvencem a B.U.-tól a Hippy Soul az mindenképpen egy nyárias illat. És a 8x4-nek a Vadvirág, mandarin narancs és Jasmine illatú spray-je.

7. Kedvenc kiegészítő a nyárra?

Rengeteg kiegészítőm van, de egy pasztellszínű szivárvány átmenetes karkötő most a kedvencem.

8. Saru vagy flip-flop (alias tangapapucs)?

Ezek a cuppantós flip-flop-ok és a tangapapucsok kilőve, egyrészt az anyaga miatt. Szétmety az ujjam között a bőr, szóval, akkor saru.

9. Kedvenc nyári sport?

Nyári röpizés a tengerparton az megfelel.

10. Kedvenc fesztivál?

Se.

11. Hova mész nyaralni?

Tudom fájni fog: sehova csak az örök nyár marad.

12. Kedvenc nyári körömlakk?

Egyedi ez a téma, néha ezt választom, máskor azt. De ha muszáj lenne, akkor az Essence-től a 04 play with my mint,  63 itsy bitsy blue bikini, és 21 a whisper of spring árnyalat.

   

Új őrület

2017.06.16. 17:54, ~ Író: Mónika

Elindult ez az új őrület a dabbelés más néven: digital audio broadcast. Sosem érdekelt, mikor valamivel menőnek kell lenni így ez sem kivétel, na de honnan is ismertem meg?

Mit is ez? Ez a drágaszág Atlantából nőtte ki magát és hozzánk is elérkezett kb. mint a Harlem Shake. Annak is nagy fenn hangja volt és a Magyarok is előszeretettel töltöttek fel ilyen videókat. Most elérkezett a Debbingnek a korszaka ami egyre jobban terjed a kis hazánkban is, hogyha nincs egyéniséged, akkor ezzel a kézmozdulattal kifejezheted. Eredetileg fűszívásimódra alkalmazzák: a kendervirágzata helyett ami benne van, az abból kinyert olajat füstölik el. Később más jelentést kapott a ”babbing”-et aztán a régebbről kapott szinonímája a dope főnév…Ez egy táncösszetételt jelent.

Jelentései:

 megütöget

 meglegyint

 megérint

 megtöröl

 vágás

 legyintés

 csapás

 folt 

 petty

Amik a legjobban megfelelnek azok a meglegyint, vágás (Fruit Ninja vizuálisan), legyintés és a csapás.

Ami nem más, mint ez:

Annyiféle táncstílus létezik, legyen valami olyan is amivel elvagyunk, mint a befőtt. Ennél rosszabb az a szitu, mikor a discoban látsz táncolni nem tudó emberkéket és rázzák a zsákjukat jobbra-balra. Ezt a stílust bárhol lehet csinálni, utcán vagy egyszerűen csak bemutatod a haveroknak, hogy hol láttad.

Margit-sziget & a sors

2017.06.13. 16:13, ~ Író: Mónika

Szerencsére már beterveztem a tanulnivalót, de sikertelenül kiderült, hogy más lesz, nem az amit én gyakorolgatok a négy fal közt. Úgyhogy kár bármire is felkészülni, mert előfordulhat, hogy a bizottság adja ki a feladatot. Tényleg nem saját magamnak szabom meg, hogy mit miből, hanem ez lesz és ennyi? Ilyenkor mindig bizonytalanba keveredek, mert nem szokott sikerülni. De el kell viselni ezt a kiképzőtábort. Végül ”időben” tudtam meg, de no problem. Még laza” 3 hét van hátra a vizsgáig és mivel itt elég nagy ricsaj volt pár napja, buli meg minden, ezért inkább valahol máshol lenne az ember. Mintsem az állandó zenés, fesztiválos akármiken.

Ezért a Margitszigeten sétáltunk és kicsit elhülyéskedtünk ezt a maradék időt az élet szépségeivel és visszavettük a gyermeki énünket, ha ez normális. Kis időre elfelejtődött az asfd jklé meg azok a fránya diagramok amik ha elsőre nem is, de talán másodszorra sikerülnek. Imádom az olyan helyeket ahol valami többe kerülnek a kelleténél, pl.: Állatkert, Opera és társai. Ha valaha volt egy vízses fagylalt 600 Ft, akkor tévedésben élnek. Gondoltam viszek 500-at, aztán előjött, hogy a kevés kicsi nem megy sehova, ezért legyen 1000 istengyerele.  Amikor már 1000 Ft egy chipsz azon is kiégsz, de a fagyin is.

Mikor az eladó elköszön tőled és szép napot kíván, ha nem lenne napom, akkor fény se lenne…Rezzenéstelen arccal lépsz le a lépcsőkön és áldod az eget, hogy Magyarországon élhetsz. Amúgy minden szép, mint eddig is, már ezer éve ismerem a helyet és nem lehet megunni a szép füves, virágos területet. Látni olykor fura dolgokat, pl.: vízen járó buszt és síbottal sétáló embert 30 fokban. De mindennek megvan a maga oldala, nem lenne elég izgalmas az élet, valamikor egy élete szóló lecke, máskor csak simán egy vicc. Az biztos, hogy 4 év simán elég volt és ha most nem tanultam eleget, akkor szeptemberben jön a lényeg.

Az örökkévalóság szörnyen hosszú idő.
The Originals-A sötétség kora c. film

Hawaii hangulat

2017.06.10. 10:51, ~ Író: Mónika

El is készítettem az új megjelenést az oldalnak, ami elég hamar el is készült. Annak örülök a legjobban, hogy nem kellett zárat tenni a lapra. Hanem a másik oldalamon szabadon alakítgathattam ahogy szerethettem. Mivel itt a nyár, ezért próbáltam olyan hangulatot is idézni ezt főleg az új fejlécen lehet látni. Kis képeket illesztettem be a keretbe közben lógnak a menüpontok a szövegen, szerintem felettébb ötletes. Én meg is vagyok elégedve az egésszel. Már annyira nem írok a design-ről, mint eddig, de most kicsit kitértem erre is. Ahhoz képest, hogy milyen jól elterveztem már az elejét, mindig a vége szokott elromlani: Pl.: a fejlécet kb. 2 órán keresztül nem tudtam belinkelni, ami elég gáznak hatott szerkesztői szemmel… Végül is már régóta nincs fejlécen navigáció és közben felejtek. Sokat szenvedtem még a fejlécben elhelyezett kódokkal. Ilyen pl.: a zenelejátszó, lopásgátló és még az újonnankitalált chat is amit jobb oldalra helyeztem, de már azt is átraktam a bal oldalra. Mert a chat DNS címe nem volt elérhető, így hát minek vesződni vele, ha nem elérhető. Ami legjobban tetszik az Egész dizájnon az a betűtípus, köszönöm a Googlefonts-nak! Igyekeztem minél nyáriasabb hangulatot belevinni és úgy érzem ez sikerült is  

 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!