Tiny Hand

 

Csak egy Lány

Móninak hívják, 21 éves, édesség és zene imádó, alkotó szellemű, amit akar azt eléri. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt. Anonim hajlamú. Már régóta szárnyait bontogatta a blog, de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni, Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Gondolatmegosztó

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Őket olvasom
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
    
 
Szabadság: 2 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo  , Dienah 

 
Teendőlista

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

Oldal átalakítása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

 
Csatlakozás

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
találj rá!

Ide hamarosan címék kerülnek

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Rég látott Állatkert

2017.06.01. 19:47, ~ Író: Mónika

Holnap vége mindennek, mármint ami a sulit illeti, ugyanis már ballagás. Voltunk az Állatkertben, ahol már nagyon rég nem jártam pontosabban 4 éve. Azóta sok minden változott, de erről egy későbbi blogbejegyzésben teszek szót. Reggel nagyon be volt borulva az égbolt már azt hittem vihar lesz, de szerencsére ez alól felmentett a sors, úgyhogy utána már kb. 30 fok következett...Megérkeztünk az osztállyal az Állatkertbe, mindenki kapott ilyen térképet a tájékozódáshoz. Csoportokba vergődtünk és mehetett mindenki szabadon, én az egyik osztálytársammal mentem. Voltunk a pingvineknél és nagy nehezen megtaláltuk a simogatót amit kb. tíz percig kerestünk, mint valami eltévedt ősemberek. 

Az érzékszerveimre hagyatkoztam meghallottam egy kecske mekegézést és oda találtunk. Bementem és kb. minden állaton végigmentem, megsimogattam őket így a kutyám elvesztése után jó volt törődni a kis kecskékkel, olyan aranyosak…Az osztálytársam nem jött be, érdekes módon. Ott lettem volna egész 3 órában, de több minden is volt amit megnézhettünk volna, ezért a majomházhoz mentünk. Alig lehetett egy jó képet csinálni, mert mindig hátat fordítanak az embernek. Ha éppen megfordul, akkor is nagy elánnal jön feléd és a sebesség miatt elmosódik a kép, úgyhogy távolból sikerült csak elkapni.

Volt egy kis orangután aki répát evett, volt olyan amelyik a fejére húzta vödröt és ugrált, poénos volt úgyhogy megkellet örökíteni. Kimentünk a házból, mentünk egy különleges állathoz, ami újnak számít. Ez a manul. Ilyen kis pufóka, mint a tüskehall ők is menekültek a fényképezés elől, úgyhogy a leírást bemutató fotót kaptam le. Volt tigris is ami nem volt barátságos, őrizte a territóriumát, mint ahogy szokták. Megnéztük a Japánkertet amitől természetesen sokat vártam: cseresznyefák legyenek, meg egy szép átjáróhíd, a lámpa megvolt a képzeletbeli kezdőszettemből.  Lementünk az akváriumhoz sok hal volt olyan gyorsan úsztak, hogy nehéz volt azt is jól bemérni, hogy jó kép legyen, de sikerült pár. Jó volt az egész, mint minden ilyesmi, remélem máskor tudunk menni jó emlékek fűzik az embert az ilyen helyekhez.

 

 

 

 No thumbnail found for this image.

bz2c5p4cgbbvegqyh99e.png dzmwuh24vzonqnibue98.png

Még nincs hozzászólás.
 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!