Tiny Hand

 

Csak egy Lány

Móninak hívják, 21 éves, édesség és zene imádó, alkotó szellemű, amit akar azt eléri. Imádja a szerkesztést és addig csinálja ameddig jónak nem látja az eredményt. Anonim hajlamú. Már régóta szárnyait bontogatta a blog, de most szabadon szárnyalhat! Ha többet szeretnél tudni, Ide nézz!

„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Gondolatmegosztó

Különösebb szabály nincs, viszont ezeket tartsd szem előtt!

 Nincs az admin, és más nevében irkálás.

 Bármiféle obszcén kifejezés.

 Vita kialakítása. 

Ha kérdésed van: @!

 
Őket olvasom
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
 
       Kiemelt hely(ek) 2/2
 
  
 
   
    
 
Szabadság: 2 

Összesen: 12 hely 

Visszavárom: Kitti

Egyéb honlapok

  Krisza , Efruse , Adrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , fiti , Fron  , Brielle , Tiffany sims , Layla  , Teo  , Dienah 

 
Teendőlista

Néha úgy érzem nem tudom, biztos mindent elvégeztem -e, ezért itt listázom a teendőim.

Vizsgára készülni

Nyári dizájn tervezése

Photoshop könyv folytatása

Oldal átalakítása

olvasás

Új köröm ötlet

Ballagás 

Girl Online könyv 

Színező

 
Csatlakozás

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl,: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.

Kapmány

Olvass róla!

#miisittvagyunk <3

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 
találj rá!

Ide hamarosan címék kerülnek

 
Nézettség
Indulás: 2016-01-02
 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Új őrület

2017.06.16. 17:54, ~ Író: Mónika

Elindult ez az új őrület a dabbelés más néven: digital audio broadcast. Sosem érdekelt, mikor valamivel menőnek kell lenni így ez sem kivétel, na de honnan is ismertem meg?

Mit is ez? Ez a drágaszág Atlantából nőtte ki magát és hozzánk is elérkezett kb. mint a Harlem Shake. Annak is nagy fenn hangja volt és a Magyarok is előszeretettel töltöttek fel ilyen videókat. Most elérkezett a Debbingnek a korszaka ami egyre jobban terjed a kis hazánkban is, hogyha nincs egyéniséged, akkor ezzel a kézmozdulattal kifejezheted. Eredetileg fűszívásimódra alkalmazzák: a kendervirágzata helyett ami benne van, az abból kinyert olajat füstölik el. Később más jelentést kapott a ”babbing”-et aztán a régebbről kapott szinonímája a dope főnév…Ez egy táncösszetételt jelent.

Jelentései:

 megütöget

 meglegyint

 megérint

 megtöröl

 vágás

 legyintés

 csapás

 folt 

 petty

Amik a legjobban megfelelnek azok a meglegyint, vágás (Fruit Ninja vizuálisan), legyintés és a csapás.

Ami nem más, mint ez:

Annyiféle táncstílus létezik, legyen valami olyan is amivel elvagyunk, mint a befőtt. Ennél rosszabb az a szitu, mikor a discoban látsz táncolni nem tudó emberkéket és rázzák a zsákjukat jobbra-balra. Ezt a stílust bárhol lehet csinálni, utcán vagy egyszerűen csak bemutatod a haveroknak, hogy hol láttad.

Harlem Shake

Itt úgy mozogsz, ahogy akarsz, igazából semmi jelentése nincs. Csak rázkódsz össze-vissza, mint valami őrült a lényeg, hogy jól érezd magad, vagy nem is tudom. Hány iskolai videó készült már erről, ez is így járja körbe a világot, mint a dab.

Egyszer osztálykirándulásra mentünk, mindenki beállt képet csinálni. Hogy dabbel-jünk én meg mint valami kérdőjellel a fejjem fölött lévő, mint sem tudó azt sem tudtam miről beszélnek. Mindenki fogta magát oldalra csapják a végtagjaikat, teljes képzavar, mint egy idióta akit szokásosan kilóg a tömegből.  Nincs problémám ezzel a stílusa, hiszen ha jó a ritmusérzékük van a fiataloknak, akkor bármiből valami újat lehet csinálni.

Amikor annyira nem vagy benne, mint ez a srác:

Szólj hozzá te is!
Név:
E-mail cím:
Amennyiben megadod az email-címedet, az elérhető lesz az oldalon a hozzászólásodnál.
Hozzászólás:
Azért, hogy ellenőrízhessük a hozzászólások valódiságát, kérjük írd be az alábbi képen látható szót. Ha nem tudod elolvasni, a frissítés ikonra kattintva kérhetsz másik képet.
Írd be a fenti szót: új CAPTCHA kérése
 
Még nincs hozzászólás.
 

Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is H&#245;s! H&#245;sregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lore rajzai &#9830;Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik&#8230;    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony    *****    INGYENES Asztrológiai OKTATÁS, Horoszkóp elemzési gyakorlatokkal!    *****    Tudjátok, milyen a réti tüzijáték? Nem? Akkor gyertek el Mályvához és Pipitérhez a Mesetárba!