Az oldal meghatározatlan ideig szünetel

 

 

Az egyén
Amit tudnod kell
 
~ Melankolikus, édesség, müzli és zene imádó, barátok első helyen
 
„Mindig az első lépés a legnehezebb. Az első lépés önmagunk megismerése” 
 
Shirley Maclaine
 
Legjobbak
Azok a madarak akiket szabadon engedek a legjobbakhoz, ha beszeretnél kerülni,
 
1 szabad hely!
 
 
 Kiemelt hely(ek) 2/2

   

  
    
  
 
Összesen: 12 hely 

Egyéb honlapok

  KriszaAdrayka ,  Klau&Szissz ,  Sam&Amey , Juci , Berrymotion , books  , Fron  , Brielle , Layla  , Teo  , Dienah  , Edina, Kitti , Házisáfrány

 
Teendőlista
 
Blog teljes átalakítása (listát írni)
Fehér szemhéjpúder 
Cserét kérni még 1 oldaltól
My Nail 1 szám
Oldalmunkálatok: 19/19
Ételek megnézése a vizsgához
Összesett képek javítása
Edzés beiktatása 

 

 
BlogPlusz
Friss bejegyzések
2018.07.12. 17:58
2018.07.02. 11:44
2018.06.21. 17:22
2018.06.08. 13:05
2018.06.01. 13:10
Friss hozzászólások
 
Csatlakoztam

Ide jönnek különböző megmozdulások, pl.: egy cél elérése, vagy megerősítés érdekében.


Kapmány

#miisittvagyunk <3

Olvass róla!

Ezzel a táblával támogatom a krediforradalmat.
Csatlakozzatok Jucihoz, hogy ti is részesei 
lehessetek a valódi forrás képviselőinek! 

Az én listám

 

 
Fb-old.

 
Madarat tolláról, embert barátjáról

Esztergomban jártam

2018.05.19. 09:01
~ Író: Mónika

Voltam olyan előre látó tudat alatt, hogy nyelvtan órán megírjak egy átgondolt fogalmazást. De miközben írtam, nem is gondoltam, hogy megfelel egy bejegyzésnek is. Így hát belefűztem 1 - 2 új mondatot a munkámba, így kettőt ütöttem egy csapásra. Tehát, szerdán reggel korán kellett, hogy felkeljek, mert messzire mentünk kirándulni az osztállyal. Komárom – Esztergom megyében tettünk több órás városnézést. Nem csak az én osztályomból jöttek, ezért még kellett várkozni egy kis ideig.

Miután mindenki megérkezett, kezdünk felszállni a vonatra. Menet közben beszélgettünk, zenéthallgattunk. Az út kétórás volt, kissé borús volt az idő, de délutánra már kezdett kisütni a Nap. Oda értünk az esztergomi autóbuszállomáshoz, ott felszálltunk és utaztunk pár percet, az út a Bazilikához vezetett.  Leszálltunk a buszról és mentünk tovább az épülethez, tettünk egy pár perces pihenőt, majd felmentünk a várrba. Egy fiatal férfi beszélt Eger történelméről és bemutatta a vár látványosságait és hogy kik tartózkodtak ott. Ahogy végig mentünk az épületben, megmutatták milyen régi tárgyakat használtak akkoriban. Átvezettek egy rajzokat és egy nagy festményt ábrázoló terembe, ott elmesélte a férfi, hogy mi látható a festményen. Betértünk az utolsó látogatóhelyre, ahol kardokat egy egyéb látnivalókat ismertettek meg, pl.: a Vénusz szobrot is. Kisétáltunk a teremből és pihentünk, ettünk és ittunk. Sétáltunk a városban és fagylaltozni is voltunk. Végeztünk a városnézéssel és visszamentünk a buszhoz, ami letett a vasútállomásnál.

Alkoss szenvedéllyel

2018.05.13. 14:36
~ Író: Mónika

//cagebird.gportal.hu/portal/cagebird/upload/769316_1526214964_04377.png

Már régen is orientálódtam a főzés, sütés irányába, ezekkel kapcsolatban néztem műsorokat. Mikor még nem merültem el ebben az egészben annyira, még csak segítkezni próbáltam otthon és az alap „fogásokat” megtanulni. Pl.: vágás, palacsintasütés. Ami a palacsintát illeti, egész jól belejöttem és mondhatni, hogy meg is tanultam sütni, de azt nem hittem volna, hogy amit egyszer a tv-ből megnéztem, azt tanulhatom is majd egyszer. És igen, eljutottam arra a szintre, hogy felhevessem a sapkát a fejemre és szintet léphessek.

Jött egy lehetőség, amit egyből meg is ragadtam és jelentkeztem egy ilyen szakra, ami átfogóan tanítja a háztartástant, így a főzés, sütést is. Bármit határoztok el, tartsatok ki mellette, mert élet valahogyan visszafogja adni és lehetőséget ad, arra, hogy netán még azzal is foglalkozhass, amivel szeretsz és az a legjobb, mert lehet csak így lehet szenvedéllyel főzni is, ahogyan űzöm a blogolást is. Annyira nincs sok hobbim, ezért elsöbbségi sorrendet tudok köztük tenni, hogy melyik a fontos, illetve, mivel ké(ne) kicsivel többet törődni. Sokat nem változott a helyzet az írással – ez az első helyre ékelte be magát, másoddikként helyet kapott a konyhaimunka, ami kezdi kinőni magát a jövőmre és a terveimre. Mindkettővel úgy bánok, mint hímestojással, kemény munka eredményeként fogom fel őket és most vigyázok, hogy fenntartsam, amit elértem velük. Minden munkának van egy része, amit szeretsz, vagy nem annyira akarsz foglalkozni vele. Vegyük a konyhai részt: olaj, gőz és kés. Az olajjal már az elején meggyűlt a bajom, felcsap és rohadt forró, így hát nem is kockáztatok, hogy annyira mellette legyek, inkább elővigyázatos vagyok. Na és a gőz, megnyitják a sütőt és felcsap a gőzfürdő az arcodba, sikerült is kapnia a kezemnek ebből a hőfürdőből. És a végére, ezekközül a legveszélyesebb az a kés, szerencsére már van gyakorlatom vele, így még egyszer sem vágtam meg magam, szerencsés használatok végett, biztosan tudok dolgozni vele. Jöjjön a pozitív fejezet: szeretek hagymával dolgozni, igen, annak ellenére, hogy bekönnyezek tőle. Rántások terén is viszonylag elvagyok, meglehet csinálni, ha figyelek, ha meg nem, akkor általában oda égetem. Ha sütésre kerül a sor, akkor a díszítést szeretem a legjobban.

Címkék: friss főzés

Újjászületés

2018.05.03. 14:05
~ Író: Mónika

Mint tudjuk a változatosság gyönyörködtet, most jött el az a periódus, hogy teljesen át lesz formálva az egész blog. Mindent leveszek, ami a menüket illeti, csak a saját és a honlap információ lesznek megtalálhatók. A cikkeket kiiktatom, mert úgy vélem hogyha komolyabbra akarom szabni a blogot, akkor ezeknek nem tulajdonítok akkora jelentőséget, mint ami rám vonatkozna.

Ezzel időt is spórolok, úgy mond nem koptatom feleslegesen a billentyűzet, nemrég jöttem rá, hogy az ilyen írások már majdnem mindenhol megtalálhatók és már nem akarok sablonos lenni, mindig jól jön az újragondolás és tervezés, hogy valami teljesen mást tudjak mutatni. Ahogy mi magunk is, néha változni akarunk és más színben akarunk feltűnni mások előtt, mutatva ezzel a fejlődésünket. Itt is ezt fogom kamatoztatni és reményeim szerint az összeírtak szerint fogok eljárni, hiszen imádok itt írni és kódolgatni még ha ez néha ki is fog rajtam, ez csak mutatja, hogy csak előre tartok és fejlesztem magam. Ami a cseréket illeti, továbbra is megszeretném tartani ezt a lehetőséget, így is még van két fennmaradó hely, ezeket saját magamnak szeretném kiválasztani – tehát továbbra is én választom ki az adott oldalt.

Ez csak egy rövidke tájékoztató volt, hogy mi lesz itt a sorsa a lapnak, egyenlőre minden marad így ahogy van.

Örömteli morzsák

2018.04.28. 17:11
~ Író: Mónika

Jelen esetben olyan szakaszában vagyok az életemnek, hogy kellenek olyan dolgok, amik pozitív sugarat vetnek rám. Ilyen pl.: pár pillanatkép. Egyszer fent vagyunk, aztán lent és megint fent, úgy hullámzunk, akár a tenger, olykor visszahúzódunk, máskor nagy hullámokkal törünk neki a szikláknak. Akármi mi is jön a legfontosabb az idő. Mivel rengeteg olyan pillanat van, ami szép és jó, erre próbálok koncentrálni és kivetíteni ide magamnak és az olvasóimnak egyaránt.

 Egy álomautó: Annak ellenére, hogy lány vagyok nagy szenvedélyeim közé tartozik, hogy autós játékokkal játszak. Régen Ps2-ön rengetegszer vezettem ilyen szimulátorokat, mindig voltak kedvenc kocsijaim és ez máig megmaradt. Ez a járgány nagyon esztétikus, leginkább ez a meggybordó szín teszi ilyenné. Nagyon le van ültetve és a kerekeig is elég nagyok, valamint nagyon széles az eleje, mindezek ellenére, így jó ahogy van, elfogadnám teljes valójában.

 Ami sosem hagy el: Valaki a tetoválást, más a különböző ékszerek hordását preferálja, hát én az ékszerekét. Mint a tetkónak, úgy az ékszereken való  szimbólumoknak is van jelentése. Nekem nagyon fontos ez a végtelen jel, hiszen a sorsom hordom egyetlen gyűrűben. Színben mindig az ezüstöt szeretem.

 Tavaszt idéző cseresznyefák: Japában nagyon sok ilyen kert található, ahol ilyen fák láthatók. Mikor kinyílik az összes egy sorban egy utcán, az nagyon szép tudni lenni…Szívesen ellátogatnék Japánba.

Jelen helyzet, természetes köröm

2018.04.15. 09:07
~ Író: Mónika

Most úgy áll a széna, hogy eldöntöttem, hogy igen, most a körmökről fogok írni. Akármennyire nehezemre esik is, de írni fogok a külsőségekről…Most ehhez van kedvem, kicsit elvonatkoztatok a hétköznapoktól és lányosabbra veszem a formát.

Szegény dizján itt éktelenkedik már lassan három hónapja, rá is férne egy kis újraélesztés, mint a hírfolyami részen úgy a megjelenésre is adni kell. Ennyit kicsit az életem eddig lezajlott eseményeiről, mutatok valamit a lány, hölgy – közösségnek, amit remélem tudnak értékelni, ha pedig nem, akkor nem tántorítok el senkit a véleményétől, csak tippeket szeretnék adni. Legtöbb lány szereti a műkörmöt, bennem az a kérdőjel kérdezősködik, hogy mért? Sok szép munkát lehet látni, de azt inkább profiktól, de lehet látni a tökéletes ellenpéldákat: (1,2,3) amik oltári rondák és a szakmai tudás, annyi, hogy inkább megcsinálom magamnak otthon gél formájában, vagy díszítem. Annyi kreatív elem van, amit fel lehetne használni…Pl:. pöttyözés vagy ombre, csillámok, csillámos lakk. És ott van a körömformázás, biztos mindenki hallott a körömreszelőről és a formázásról. Nekem ebből a listából eddig a négyzet [square] volt a bevett forma, aztán rájöttem, hogy szebb is annál, az pedig az [oval] az ovális alak. 

 

Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679;&#12300;&#914;&#923;SM&#923;IW&#12301; &#9679; FANTASY SZEREPJÁTÉK &#9679; EGY SZIGET + 24 MÁGUS &#9679; FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)